Events

APG Talk: Strategy! The Workout.
Med Mark Pollard | 3 december, 2018

Hur blir du bra på strategi?
Det är frågan denna två timmars session syftar till att svara på. Vi går igenom praktiska tekniker som hjälper kreativa hjärnor att snabbt komma fram till en optimal strategi för ett varumärke. Vi utforskar även användbara verktyg att tillämpa i vårt dagliga arbete.

Du kommer att lämna detta APG Talk med ny inspiration och energi till att förbättra ditt strategiska arbete, samt tydliga definitioner av ord som “problem”, “insikt”, “idé” och “strategi”.

Innehåll:
– Lateralt tänkande
– Problemidentifiering
– Insikter och insiktsformulering
– Definiera ett företags fördelar
– Strategiska propositioner

Om Mark Pollard:
Mark Pollard driver strategibyrån Mighty Jungle i New York och hjälper företag att bli bättre på strategi och kreativitet. Tidigare har han arbetat som senior planner och planneransvarig på byråer som Leo Burnett NY, Big Spaceship NY, Saatchi & Saatchi NY och McCann Sydney. Han har pratat på Cannes och TEDx och veckan innan han kommer till Stockholm talar han på Google Firestarters i London. Mark startade upp strategiforumet Sweathead på Facebook och delar dagligen med sig av tips kring strategi, planning och kreativa insikter på Linkedin, Medium och Twitter. Om du vill se mer av hans tankar så har han även lektioner på Skillshare.

Säkra din plats!
När: måndag 3 december 2018
Tid: insläpp och mingel från 17:30, föreläsningen pågår 18:00-20:00
Var: Acne, Artillerigatan 64 (ett stenkast från Karlaplan)
Biljetter: 600 kr ordinarie och 300 kr för studenter (medtag giltigt student-ID). Betalning sker via Swish till 1232889830. För att säkerställa din plats, swisha senast onsdag 28 november. Märk betalningen med ditt namn, samt med “kvitto” så får du det på plats.

Föredraget hålls på engelska.

Välkomna!

Här är vår eventsida på Facebook-sida (fungerar även för er som inte har Facebook-konto.)