Bli medlem

APG är inte en exklusiv klubb för finrummen utan vi välkomnar alla som har ett intresse för planning och kommunikationsstrategi. Som medlem blir du en del av vårt nätverk och bidrar samtidigt att driva svensk planning framåt.

Medlemsavgiften går till att anordna events, flyga hit internationella gäster och se till att du får ett litet snacks i handen när du kommer. Ett tips är att prata med din ekonomiavdelning och få din arbetsgivare att täcka medlemskapet.

Personligt medlemskap

Personliga medlemskap öppna för alla planners, strateger och likasinnade! Medlemskapet gäller 365 dagar från och med det att du tecknar medlemskapet. Medlemsavgiften är 1200 kr (0 kr moms). I medlemskapet ingår alla APG Talks, frukostklubben och tillgång till vår LinkedIn-grupp.

Byråmedlemskap

Byråmedlemskap inkluderar inträde för 4 st anställda till alla APG Talks och frukostklubben. Till skillnad från de personliga medlemskapen är byråmedlemskap inte bundet till en viss person utan olika anställda från byrån kan komma vid varje tillfälle. Priset för byråmedlemskap är 3600 kr (0 kr moms), maila oss så skickar vi er en faktura.

Engångsinträde

De som inte har medlemskap kan betala för engångsinträde vid alla APG Talks. Inträdesavgiften varierar beroende på talare men standardpriset är 400 kr (0 kr moms).

Studentmedlemskap

Till de som är heltidsstudenter erbjuder vi studentmedlemskap för 200 kr (0 kr moms). I studentmedlemskapet ingår APGx – events som hålls av och på olika byråer i Stockholm där ni får en inblick i vad en planner faktiskt gör om dagarna. Frukostklubben och tillgång till LinkedIn-gruppen ingår även i studentmedlemskapen. Personer med studentmedlemskap har 50 % rabatt på engångsinträdet till APG Talks. Studenter kan även välja att istället teckna ett personligt medlemskap för att få tillgång till alla APG Talks, då ingår även APGx så länge du är heltidsstudent.